BootcampApeldoorn

Wiljelekkerfanatiekbezigzijnindebuitenlucht?BootcampinApeldoornisdeidealemanieromsporttecombinerenmetplezier.Wijorganiserendiversetrainingenwaarbijweonsrichtenophethelelichaam.

Voordelen bootcamp Apeldoorn

Er zijn allerlei redenen waarom een bootcamptraining goed voor je is. Ten eerste word je er zowel fysiek en mentaal sterker van. Na een paar weken merk je al dat je fitter wordt. Naast dat het goed is voor je lichaam, geeft het ook veel plezier en uitdaging. Buitenlucht doet een mens altijd goed en van samen sporten word je vrolijk. Onderling stimuleer je elkaar en omdat je in groepsverband traint, is het tevens altijd gezellig.

Bekijk hier onze trainingstijden

Onze soorten bootcamp

Wij bieden de volgende soorten bootcamp in Apeldoorn aan:

  • Beginners Bootcamp
  • Normaal Bootcamp
  • Zwaar Bootcamp

Geschikt voor alle conditieniveaus

Al onze bootcamptrainingen vinden buiten in Apeldoorn plaats en duren één uur. We hebben de trainingen onderverdeeld in de drie bovenstaande soorten. De normale versie is eigenlijk geschikt voor iedereen. Wat voor conditie je ook hebt, met deze groepstraining kan jong en oud meedoen. We richten ons hier vooral op het lopen van korte afstanden en intensieve oefeningen. Wil je gaan beginnen met bootcamp? Dan is onze Beginners Bootcamp wellicht wat voor u. Hierbij richten we ons namelijk op de lichtere oefeningen. De oefeningen zijn minder intensief dan bij Normaal Bootcamp.

Balansoefeningen

Bij de normaal bootcamp doen we balansoefeningen en komt lenigheid ook aan bod, Daarnaast doen we hier uiteraard ook spierversterkende oefeningen en gaan we rustig hardlopen.

Neem contact met ons op

Inschrijven voor een bootcamp in Apeldoorn

Wil je een bootcamptraining bij ons in Apeldoorn volgen? Bekijk dan nu onze trainingstijden. Je kan ook altijd eens een gratis proefles aanvragen om te kijken of het wat voor je is.