Bootcamp Apeldoorn

Wil je lekker fanatiek bezig zijn in de buitenlucht? Bootcamp in Apeldoorn is de ideale manier om sport te combineren met plezier. Wij organiseren diverse bootcamptrainingen waarbij we ons richten op het hele lichaam.

 

Ervaring van anderen

Referentie

Altijd gezellig!

“Altijd gezellig, elke les is anders, goede begeleiding. Echt toppers zijn het!”

Marike | september 2019
Over: Bootcamp Apeldoorn
Review via: Google
Waardering:

Referentie

De trainers van Roy Bootcamp dagen mij uit om uit mijn comfort-zone te stappen en mijn persoonlijke grenzen te verleggen.

“Ik heb nog nooit een sport gevonden die ik leuk en uitdagend genoeg vond om vol te blijven houden. Lekker en vrijblijvend sporten, maar niet de verplichtingen van een teamsport en een vereniging, bovendien heerlijk in de buitenlucht, dat is bootcampen bij Roy Bootcamp. Ruim een jaar geleden ben ik begonnen en weet ik zeker dat ik hier niet meer mee wil stoppen.”

Marijke | juni 2019
Over: Bootcamp Apeldoorn
Review via: Webstie
Waardering:

Wat is bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht waarbij je je hele lichaam traint, het is een full-body workout. Een spierversterkende trainingsmethode. Tijdens de bootcamptrainingen ligt de focus op het verbeteren van je kracht, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De bootcamptrainignen bij Roy Bootcamp zijn altijd gevarieerd en leuk. Omdat je in een groep sport, stimuleer je elkaar en is het tevens ook altijd gezellig.

Bekijk hier onze trainingstijden

Bootcamp Apeldoorn

Voordelen bootcamp Apeldoorn

Er zijn allerlei redenen waarom een bootcamptraining goed voor je is. Ten eerste word je er zowel fysiek en mentaal sterker van. Na een paar weken merk je al dat je fitter wordt. Naast dat het goed is voor je lichaam, geeft het ook veel plezier en uitdaging. Buitenlucht doet een mens altijd goed en van samen sporten word je vrolijk. Onderling stimuleer je elkaar en omdat je in groepsverband traint, is het tevens altijd gezellig.
Hierbij alle voordelen van een bootcamp training in Apeldoorn nog even op een rijtje:

  • Full-body workout
  • Trainen in de buitenlucht geeft een ontspannen effect
  • Diversiteit in trainingen
  • Op je eigen niveau trainen
  • Tijdens een bootcamptraining verbrand je ook veel calorieën (gemiddeld tussen de 500 en de 800 kcal per training)
  • De groepen zijn niet groter dan 16 personen bij Roy Bootcamp
  • Tijdens de trainingen is er aandacht voor persoonlijke begeleiding

Bootcampen in Apeldoorn

Onze soorten bootcamp

Wij bieden de volgende soorten bootcamp in Apeldoorn aan:

  • Beginners Bootcamp
  • Normaal Bootcamp
  • Kracht Bootcamp

Geschikt voor alle conditieniveaus

Al onze bootcamptrainingen vinden buiten in Apeldoorn plaats en duren één uur. We hebben de trainingen onderverdeeld in de twee bovenstaande soorten. Wil je gaan beginnen met bootcamp? Dan is onze Beginners Bootcamp wellicht wat voor jou. Hierbij richten we ons namelijk op de lichtere oefeningen. De oefeningen zijn minder intensief dan bij Normaal Bootcamp. De normale versie is eigenlijk geschikt voor iedereen. Wat voor conditie je ook hebt, met deze groepstraining kan jong en oud meedoen. We richten ons hier vooral op het lopen van korte afstanden, intensieve oefeningen, balansoefening, lenigheid en ook spierversterkende oefeningen komen ook aan bod.

Bootcampen in Berg en Bos

Neem contact met ons op

Wat heb je nodig voor een Bootcamp training bij Roy Bootcamp in Apeldoorn?

Gelukkig heb je voor een bootcamptraining niet heel veel nodig. Met goede zin kom je al een heel eind. Wat kan je het beste aantrekken voor een bootcamptraining? Sportkleding, dat kan bijvoorbeeld een hardloopbroek zijn met een T-shirt en hardloopschoenen/trailschoenen. In de zomer kan dat een korte sportbroek zijn met een T-shirt en in de winter kan dat een lange(dikke) hardloopbroek zijn met een T-shirt en een jasje er over. Ook bij koude dagen is het dragen van een muts en handschoen geen overbodige luxe. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een flesje water mee te nemen.

Waarom buiten sporten dan?

De natuur is een strenge leermeester. Buiten is elk weer mogelijk, dus dat is genieten of afzien. Er is volop groen aanwezig waar wij trainen. Frisse lucht in de bossen of het park maakt ook dat je het sporten meer waardeert. Het forceert je jezelf naar nieuwe grenzen te pushen, discipline te vinden waarvan je niet wist dat je het had. Elke keer weer. Als je hard traint in de regen of de warme zon weet je het zeker. Je voelt dat je leeft. Daarom sporten wij buiten.

Bewegen is een mindset

Bewegen is essentieel voor je gezondheid. Van levensbelang. Letterlijk. Daarom willen we bewegen verankeren in de Nederlandse levensstijl. Bootcampen zorgt ervoor dat je wekelijks bezig blijft met bewegen, maar dat is niet de enige reden. Het vormt je mindset om naar een nieuwe manier van denken. Bewegen wordt een gemakkelijke keus in plaats van een ‘moetje’. De keuze tussen de auto of de fiets wordt opeens een stuk gemakkelijker. Of je maakt na je lunch meteen een korte wandeling om je spijsvertering lekker op gang te brengen. Allemaal keuzes die wij willen stimuleren. Gezond leven voor meer levenskwaliteit. Daarom bootcamp je. En zo verankeren we samen bewegen in de Nederlandse levensstijl.

Inschrijven voor een bootcamp in Apeldoorn

Wil je een bootcamptraining bij ons in Apeldoorn volgen en de voordelen van het bootcampen ervaren? Schrijf je dan in voor een gratis proefles Bootcamp. Ga de uitdaging aan en word fit!

Ik wil een gratis proefles

Push-up Bootcamp Apeldoorn Mheenpark