De trainers bij Roy Bootcamp

Op deze pagina lees je meer over de trainers bij Roy Bootcamp. De ene trainer kom je vaker tegen dan de ander trainer.

 

De trainers bij Roy Bootcamp

Klik op de naam om meer over ze te lezen!

Roy van Langen
Jaco van der Sleen
Devinio
Michel Veltkamp
Vivian Vreeken
Gerard Keijzer

Roy van Langen

Roy van Langen Roy. Training Berg en Bos

Wie ben je?
Ik ben Roy van Langen. Oprichter van Roy bootcamp en Roy Reizen.

Waar kom je vandaan?
Geboren en opgegroeid in Hengelo, nu alweer 14 jaar wonend in Apeldoorn

Wat is je sportachtergrond?
Ik doe verschillende sporten, hardlopen, wielrenen, sportklimmen en uiteraard bootcamp.

Welke trainingen geef je?
Ik geef bij de Roy Bootcamp de beginners bootcamp, normaal bootcamp, kracht bootcamp, Small Group training en Train je Fit.

Hoe zou je de sfeer bij Roy Bootcamp omschrijven?
Ontspannen, gezellig, ongedwongen.

Wat wil je mensen die bij jou trainen meegeven?
Er gaat niets boven het authentieke gevoel van zonnestralen of regendruppels op je huid. Buiten sporten is een heel andere ervaring dan binnen sporten. Dat ik andere mensen kan laten zien hoe leuk mooi buitensporten kan zijn.

Wat is de kracht van buiten?
Wordt fit en geniet van de buitenlucht.


Jaco van der Sleen

Jaco van der Sleen. Training Mheenpark

Wie ben je?
Na 20 jaar op kantoor in het Bank en Verzekeringswezen te hebben gewerkt heb ik eindelijk van mijn passie mijn werk gemaakt. Sporten, buiten zijn met mensen is voor mij een perfecte combinatie. Bijna 10 jaar geleden begonnen met 1 uurtje training geven per week in Nijmegen tot nu 4 trainingen per week bij Roy en 10 trainingen voor mijn eigen bedrijf in Arnhem. De buitensport trainingen combineer ik met fysieke coaching.
Coaching met fysieke opdrachten, niet praten maar ervaren/voelen. Als bijbaan ben ik oproepkracht voor een hovenier.
Naast werken en sporten hou ik er van om naar festivals te gaan, uit eten, terrasje, de natuur in, vakantie, weekendjes weg en veel tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Waar kom je vandaan?
Geboren en opgegroeid in Drenthe, gewoond in Zwolle en nu Arnhem.

Wat is je sportachtergrond?
Ik heb verschillende sporten gedaan; fiets cross, hardlopen, schaatsen en voetbal. Vooral heel veel gevoetbald, 30 jaar lang 2 tot 5x per week. Eigenlijk wel altijd buiten gesport. Ik heb het ooit 1 jaar volgehouden in een sportschool. Toen ik moest stoppen met voetballen ben ik gaan hardlopen en nu combineer ik hardlopen met bootcamp achtige trainingen.

Welke trainingen geef je?
Ik geef bij de Roy de Normaal Bootcamp, Small Group training, Train je fit en hardlooptrainingen.

Welke dagen geef je training?
Ik geef op de dinsdagavond en donderdagavond trainingen bij Roy

Welke tijden?
Normaal Bootcamp op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00uur en van 20:00uur tot 21:00uur.
Small Group en Train je Fit op donderdagavond van 19:00 tot 20:00uur en van 20:00uur tot 21:00uur.

Heb je een sport motto?
Maak van sporten een gewoonte dan komen de resultaten vanzelf.

Wat wil je mensen die bij jou trainen meegeven?
Naast adviezen op sportgebied ook mentale dingetjes;
Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je dat stemmetje in je hoofd met excuses om niet te gaan sporten kunt omzeilen.
Ik blijf net zo lang en veel burpees geven tot iedereen er van gaat genieten.
Met plezier en fun gaat het een stuk makkelijker ­čÖé

Wat is voor jou de kracht van buiten?
Buitenlucht is gezond, ik voel dan meer energie. De vrijheid van buiten zijn, er is ruimte genoeg. Ik kan dan meer tot het uiterste gaan. Ook is buiten zijn stressverminderend, alleen het kijken al naar groen werkt stressverminderend. Er is meer zuurstof in de lucht waardoor je net iets meer kunt dan binnen. Buiten is altijd anders, iedere dag een ander weertype en dan heb je nog de seizoenen. Daarnaast krijgen wij veel te weinig daglicht op onze huid en maken daarom te weinig vitamine D aan. Kortom, buiten = beter.


Devinio

Devinio Trainer bij Roy Bootcamp

Wie ben je?
Ik ben Devinio en ik ben 24 jaar. Sinds november 2021 geef ik bootcamp lessen bij Roy Bootcamp. Je kunt mij vinden op de maandagavond.

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Apeldoorn.

Wat is je sportachtergrond?
Ik heb jarenlang gevoetbald bij Robur et velocitas in Apeldoorn. Vervolgens ben ik gestopt met het voetballen om militair te worden in Schaarsbergen bij de luchtmobiele brigade. Hier kwam ik steeds meer in aanraking met sport en met name conditie- en kracht-training. Ik ben me hierdoor meer gaan verdiepen in verschillende sporten zoals crossfit, bootcamp, fitness, hardlopen. Dit vond ik zo leuk dat ik een opleiding tot personal trainer ben gaan volgen en zelf bootcamp ben gaan geven!

Welke trainingen geef je?
Ik geef de krachtbootcamp op maandagavond, maar val soms ook in voor andere trainers.

Hoe zou je de sfeer bij Roy Bootcamp omschrijven?
Gezellig, een team, gemotiveerd en ieder op zijn eigen niveau.

Wat wil je mensen die bij jou trainen meegeven?
Probeer van je trainingen gewoontes te maken in plaats van verplichtingen. Routines zijn vaak makkelijker en leuker om vol te houden. Doe dit samen met vrienden en maak plezier. Op deze manier wordt het veel makkelijker voor jou om je doelstellingen te behalen.

Wat is voor jou de kracht van buiten?
De frisse lucht, Vitamine D, de kou trotseren. Dit is de manier om je weerstand te trainen en een gezonde leefstijl te ontwikkelen.


Michel Veldkamp

Michel Veltkamp Roy Bootcamp

Wie ben je?
Ik ben Michel (39), en geef sinds begin april 2021 bootcamp trainingen bij Roy Bootcamp. Ik heb (nog) geen vaste dagen en tot nu toe val ik meestal in. Ik geef ook nog regelmatig bij een ander bootcampclubje training. Meestal op maandag. Op donderdag doe ik zelf mee.

Waar kom je vandaan?
kom oorspronkelijk uit Den Haag

Wat is je sportachtergrond?
Als werktuigbouwkundig ingenieur werk ik overdag voor een bedrijf uit Almelo en vanuit mijn opleiding bewegingstechnologie ben ik erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en sport. Een leven zonder sporten kan ik me nauwelijks voorstellen. Het helpt me mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen door inspanning. Voornamelijk doe ik aan bootcamp en hardlopen. Daarnaast mag ik graag wielrennen, toerfietsen en schaatsen. Verder mag ik graag buiten zijn in het bos en kamperen in tent of met de hangmat en een aantal keer per jaar doe ik graag mee met een viking run of meet the marines

Welke trainingen geef je?
Tot nu toe nog alleen inval

Welke tijden?
Kan bij alle trainingen zijn.

Wat wil je mensen die bij jou trainen meegeven?
Het leuke aan het geven van de bootcamp trainingen vind ik het bezig zijn en de interactie met allerlei verschillende mensen. Proberen mensen uit te dagen op ieders eigen niveau. Je kunt meer dan je denkt en vaak is het vooral je hoofd die je tegenhoudt. Tenzij je (zwaar) geblesseerd bent natuurlijk!

Sommigen zijn me al tegen gekomen maar er zijn nog een veel andere leden die ik nog niet heb gezien. Hopelijk is het corona-gedoe snel voorbij en kunnen we weer meer en ook creatiever zijn met leuke en uitdagende oefeningen en trainingen!


Vivian Vreeken

Vivian Vreeken Roy Bootcamp

Wie ben je?
Mijn naam is Vivian Vreeken.

Waar kom je vandaan?
Apeldoorn

Wat is je sportachtergrond?
Naast bootcamp doe ik graag aan mountainbiken, wielrennen, yoga en zwemmen.

Welke trainingen geef je?
Ik geef verschillende lessen. Voornamelijk de normaal en beginners bootcamp training. Maar af en toe val ik in voor de train je fit en small group. Ik heb geen vaste dagen en tijden. Ik werk fulltime in de marketing en daarnaast neem ik af en toe een training over.

Hoe zou je de sfeer bij Roy Bootcamp omschrijven?
De sfeer bij Roy is ongedwongen en gezellig. Samen streven naar je doelen. Work hard play hard zeg maar.

Wat wil je mensen die bij jou trainen meegeven?
Ik vind sporten leuk en belangrijk en wil graag anderen laten zien hoe leuk bewegen kan zijn. En vooral in de buitenlucht. Mij brengt het veel energie en rust en hoop dat anderen dit ook kunnen ervaren.

Wat is voor jou de kracht van buiten?
De kracht van buiten is het groepsgevoel hebben ongeacht het weer. Jezelf sterker maken, zowel mentaal als fysiek.

Gerard Keijzer

Wie ben je?
Gerard Keijzer, de patrus famillias van de club

Waar kom je vandaan?
Apeldoorn

Welke trainingen geef je?
De zaterdagochtend training, beginnerstraining in principe maar ik kijk vooral de naar de individuele deelnemers en hun prestaties. Ik richt de training zo al doende in, en wel zo dat en ieder op eigen niveau kan werken.

Hoe zou je de sfeer bij Roy Bootcamp omschrijven?
Toegankelijk en vrij, simpelweg omdat buiten in groepen trainen al je zintuigen prikkelt. Dat komt vooral dat door de groepsdynamiek waarbinnen iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau.

Wat wil je mensen die bij jou trainen meegeven?

Aansluitend op het voorgaande vooral het enthousiasme en de compentiedrang die vrij komt bij de verschillende groepsoefeningen. Het mooiste is als mensen die (weer) beginnen met sporten de motivatie krijgen om vooral de eerste twee drie maanden weten vol te houden. Na deze periode merk je recht resultaat en dit geeft weer motivatie om door te blijven te gaan, eventueel gecombineerd met een andere sport. Dit is de kracht van buiten en van de groep.

Wat is voor jou de kracht van buiten?
Door de verschillende trainers met elk een eigen wijze van trainen en de mogelijkheid om vrijwel elke dag met een training mee te doen ontstaan er een dynamische en enthousiasmerende omgeving. Vooral voor degene die weer beginnen van groot belang om gemotiveerd te worden.