Buiten trainen Apeldoorn

Wil je buiten gaan trainen in Apeldoorn? Onze bootcamptrainingen zijn de perfecte manier om te genieten van het buitenleven en tegelijkertijd sportief bezig te zijn. Bij ons train je samen met een groep en dat werkt erg stimulerend. De trainingen zijn gericht op het gehele lichaam en alles komt aan bod.

 

Onze bootcamptrainingen bieden de volgende voordelen:

  • Geniet van de buitenlucht
  • Stimuleer elkaar
  • Gericht op het hele lichaam
  • Stimuleert zowel vetverbranding als conditie
  • Gevarieerde training

Een groot voordeel van buiten trainen in Apeldoorn is dat je lekker buiten bent. Je geniet van de frisse buitenlucht en kan vrijuit ademen. We organiseren groepstrainingen, waardoor je elkaar goed kunt stimuleren. Naast dat dit zeer motiverend werkt, is het ook gezellig en geeft het je veel plezier. De trainingen zijn erg gevarieerd: van hardlopen tot spier- en balansoefeningen.

Bekijk onze reizen

Wat doet het voor je lichaam?

Veel trainingssoorten in de sportschool zijn vaak gericht op een bepaald deel van je lichaam. Het voordeel van bootcamp is dat dit goed is voor het hele lichaam. Je traint je bovenlichaam, onderlichaam en tevens je rompstabiliteit. Ook spreken we tijdens de trainingen zowel de aeroob- als de anaeroob zuurstofsystemen aan. Dit is goed voor je vetverbranding en conditie.

Neem contact met ons op

Bootcamptraining volgen

Buiten trainen in Apeldoorn wordt steeds populairder. Veel mensen zijn de sportschool zat en bevinden zich graag in de buitenlucht. Dit is natuurlijk veel gezonder en het is nog leuk ook. Loop je regelmatig hard? Dan zijn onze bootcamptrainingen daar een goede aanvulling op. Vraag gerust een gratis proefles aan en ervaar zelf hoe je het vindt. We organiseren maar liefst vijf trainingen per week, dus er is altijd wel een dag die jou het beste uitkomt. Bekijk de trainingstijden en schrijf je direct in.