PersonaltrainingApeldoorn

BenjeopzoeknaareengeschiktpersoondiejoueenpersonaltraininginApeldoornkangeven?Royzorgtervoordatjejouwdoelenbereiktendatjegemotiveerderwordt.Eenpersonaltraineristegenwoordiggeenoverbodigeluxemeerenmensenkiezenhiernietvoornietssteedsvakervoor.Hetbiedtjevelevoordelen,waardoorjeveelmeeruitjetraininghaalt.

Wil je uithouding en persoonlijke fitheid verbeteren? Heb je specifieke doelen die niet lukken? Dan is personal training de oplossing. In een uur sporten je eigen doelen bereiken, dat is wat mogelijk is bij Roy.

Voor het doel dat je stelt (fitheid, motoriek, snelheid,) zal een specifieke training op jouw niveau opgesteld worden waar jij je prettig bij voelt. Ik zal helpen je te motiveren om je doelen te behalen. Je bent niet de enige die motivatie problemen ervaart bij sporten. Met mijn training train je gemotiveerder, effectiever en intensiever met de juiste techniek naar je persoonlijke doel.
De training zal buiten plaatsvinden in de omgeving van Apeldoorn op een tijd die voor jou handig is. Flexibel inplannen is geen probleem.

Wil je…

  • Een steun in de rug?
  • Een stok achter de deur?
  • Iemand die je over de streep trekt?
  • Eindelijk jouw doelstelling behalen?
  • Jouw doelstellingen halen onder druk van een coach?

Kortom: persoonlijke begeleiding bij je persoonlijke doelen.

Tarieven

Personal training
Uurtarief €45,00