Fit worden is voor iedereen! Train je fit in Apeldoorn?

Wil je je fit voelen, meer persoonlijke begeleiding, snel je doelen bereiken, afvallen of leren omgaan met motivatie en toepassen van discipline? Doe mee aan het Train je fit programma.

 

Algemene informatie Train Je Fit

Verander je leefstijl en je verandert vanzelf mee, wat je doel ook is. Met het Train je Fit programma bieden we je een programma op maat. Het doel is om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Iedereen kan starten op elk niveau. Bij aanvang beoordelen we jouw niveau door middel van een conditie en krachttest en kijken we of de doelen voor jou haalbaar zijn in de tijd.
Dit programma coacht jou om lekker in je vel te zitten. Dit betekent vermindering stress, gezond gewicht, voldoende buitenlucht en voldoende lichaamsbeweging. Het is lastig om voor jezelf deze verbeteringen in je leven te maken, daarom gaan wij jou een handje helpen. Met dit programma ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Alle trainingen zijn buiten, omdat de buitenlucht bijdraagt aan gezondheid. Het programma is individueel gericht en helpt je geleidelijk te verbeteren in de richting die je wilt.

Lifestyle veranderingen kosten tijd! Trainen met persoonlijke aanpak is belangrijk om je goede gedrag te behouden.

Wat zit er in het programma?

 • 2 x per week 60 minuten trainen onder begeleiding van een personal trainer
 • Conditie en krachttest: aan het begin en aan het eind van de cursus
 • Optie om trainingen in te halen tijdens een Small group Training
 • Kennisoverdracht voeding. Online webinar. (Informatie, geen dieet)
 • Mental Coaching. Leer doelen te behalen en door te zetten (mentaal)
 • Appgroep voor dagelijks tips en adviezen. Je staat in direct contact met de trainer
 • fun
 • Persoonsgerichte aanpak
 • Contact met andere Train je Fiters via Roy community
 • Individuele begeleiding mogelijk via Roy community

Voor wie is Train je Fit?

Iedereen kan mee doen aan Train je Fit. Persoonlijke aandacht staat centraal in deze cursus. Na de Train je Fit cursus voel jij je fitter, krachtiger, energieker, val je af en heb je kennis, inzicht en tools waarmee je verder kunt werken aan jouw doelen.

Waarom meedoen aan Train je Fit?

 • Je wilt eerst wat fitter worden voordat je in een groep gaat trainen
 • Je hebt iets meer persoonlijke begeleiding nodig
 • Je wilt snel je doelstelling bereiken
 • Een gezonde leefstijl aanleren en vasthouden, wat is wel en niet goed voor mij
 • Je voelt je niet thuis in een sportschool of bij een sportclub
 • Je wilt een deskundig oog op je houding om blessures te voorkomen
 • Revalideren op een verantwoorde manier
 • Je wil je fitter voelen en meer energie
 • Leren omgaan met motivatie en toepassen van discipline

Waarom buiten sporten dan?

De natuur is een strenge leermeester. Buiten is elk weer mogelijk, dus dat is genieten of afzien. Er is volop groen aanwezig waar wij trainen. Frisse lucht in de bossen of het park maakt ook dat je het sporten meer waardeert. Het forceert je jezelf naar nieuwe grenzen te pushen, discipline te vinden waarvan je niet wist dat je het had. Elke keer weer. Als je hard traint in de regen of de warme zon weet je het zeker. Je voelt dat je leeft. Daarom sporten wij buiten.

Bewegen is een mindset

Bewegen is essentieel voor je gezondheid. Van levensbelang. Letterlijk. Daarom willen we bewegen verankeren in de Nederlandse levensstijl. Train je Fit zorgt ervoor dat je wekelijks aan de slag gaat en bezig blijft met bewegen, maar dat is niet de enige reden. Het vormt je mindset om naar een nieuwe manier van denken. Bewegen wordt een gemakkelijke keus in plaats van een ‘moetje’. De keuze tussen de auto of de fiets wordt opeens een stuk gemakkelijker. Of je maakt na je lunch meteen een korte wandeling om je spijsvertering lekker op gang te brengen. Allemaal keuzes die wij willen stimuleren. Gezond leven voor meer levenskwaliteit. Daarom doe je mee met Train je Fit. Zo verankeren we samen bewegen in de Nederlandse levensstijl.

Direct aanmelden voor het Train je Fit programma

Ervaring van anderen

Referentie

Zelfs als je nul sportervaring hebt, is het leuk om bij Roy en Jaco Train je Fit te volgen

“Zelfs als je nul sportervaring hebt, is het leuk om bij Roy en Jaco trainingen te volgen. Heerlijk in de buitenlucht, genoeg afwisseling en ook voldoende begeleiding en geduld als je dat nodig hebt. Ik ging met plezier naar de lessen en heb in korte tijd ontzettend veel geleerd. Je werkt aan je eigen doelen in groepsverband, en kunt dus op je eigen tempo de lessen volgen. Maar toch heb je ook het voordeel van de gezelligheid van een groep. Train je Fit is een leuke manier om van sport te leren houden!”

Tineke | december 2020
Over: Train je Fit
Review via: Webstie
Waardering:

Referentie

Kundige en betrokken trainers

“Na zwangerschappen, na mamafit-training, ben ik hier begonnen met ’train je fit’ om mijn conditie en spieren verder op te bouwen. Ik ben zeer tevreden over de kundige en betrokken trainers, die mij hielpen steeds dichter bij mijn doelen te komen. Daarnaast was het gezellig, motiverend en is het heerlijk om buiten te sporten. Ook is het fijn dat je op verschillende momenten kunt sporten en zo op een ander moment kunt komen wanneer je vaste momenten niet uitkomen.”

Rianne | november 2020
Over: Train je Fit
Review via: website
Waardering:

Referentie

Leuke en afwisselende trainingen tijdens de Train je Fit

“Leuke en afwisselende trainingen waarbij de trainers enthousiast zijn en kwalitatief inhoudelijke begeleiding bieden die past bij je doelstelling en het niveau dat je hebt.
Trainingen kunnen naar niveau worden ingericht door aanvullende / zwaardere oefeningen uit te voeren en er is meer dan genoeg keuze in verschillende trainingsmomenten.
Daarnaast worden ook hardlooptrainingen gegeven waarbij vanuit een inhoudelijke insteek oog is voor de techniek en er persoonlijke schema’s worden opgesteld om de doelstellingen van ieder individu te behalen.
Al met al een kwalitatieve ondersteuning om fit te worden / blijven waarbij ook veel plezier komt kijken!”

Jeroen | november 2020
Over: Train je Fit
Review via: Google
Waardering: