Buiten sporten Apeldoorn

Buiten sporten in Apeldoorn geeft je een heerlijk gevoel: zorg goed voor je lichaam en geniet van het buitenleven. Je stimuleert je eigen lichaam, werkt aan je conditie en gaat je sterker voelen: zowel fysiek als mentaal. Deze balans tussen het mentale en het fysieke staan dan ook centraal bij onze bootcamptrainingen.

 

Profiteer van de volgende kenmerken wanneer je buiten gaat sporten in Apeldoorn:

  • Trainingen voor jong en oud
  • Word zowel fysiek als mentaal sterker
  • Voel je fitter
  • Uitdagend en plezierig
  • Stimuleer je eigen lichaam

Onze trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en ook voor verschillende conditieniveaus. We organiseren verschillende bootcamptrainingen: van beginners en rnormaal tot echt zware trainingen. De normale en beginners trainingen zijn geschikt voor iedereen. Naast dat je je lichaam goed traint, word je ook mentaal gezien sterker. Als je je fit voelt heb je het gevoel dat je alles aan kan. Onze bootcamps leveren je dus veel op: je wordt fitter, sterker en je conditie wordt beter. Dit alles gebeurt met een groepstraining die ook erg gezellig is. Sporters onder elkaar stimuleren elkaar graag en dat motiveert ook weer om verder te gaan.

Bekijk onze reizen

Diverse soorten trainingen

Onze bootcamptrainingen duren één uur. In dat uur zorgen we ervoor dat je lekker bezig bent met je lichaam en spieren. We gaan hardlopen, maar doen ook spierversterkende oefeningen en interval. Je hebt zelf de keuze uit welke trainingjekiest. We hebben deze onderverdeeld in drie soorten: beginners, normaal en zwaar. De namen zeggen het natuurlijk al: met de normale bootcamp word je hele lichaam op een afwisselende manier getraind: intensieve oefeningen en korte afstanden lopen zijn de kernelementen. De beginners bootcamp is geschikt voor beginnende bootcampers en de zware bootcamp voor gevorderden. Die vindt namelijk plaats op een survivalbaan.

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor buiten sporten in Apeldoorn

Zoals je hebt kunnen lezen is er voor ieder wat wils: lees meer over de verschillende bootcamptrainingen en vraag eens een gratis proefles aan.