Ervaringen van Roy Bootcampers

Benieuwd naar de ervaringen van andere sporters die sporten bij Roy Bootcamp? Hieronder lees je hun ervaring.

 

Ervaring van anderen

Referentie

“Ik heb buiten getraind met -8°C, in de sneeuw”

We spraken onlangs met Sietse, een van onze klanten. Lees hieronder meer van ons gesprek over de ervaringen bij Roy Bootcamp!

Hoe vaak sport je per week?
“Minimaal 2 keer per week sporten, in de vorm van bootcamp en zelf nog hardlopen. Het helpt me om fit te blijven en kan bij Roy ook gemakkelijk m’n training verzetten als het een weekje niet goed uitkomt.”

Had je persoonlijke doelen waarom je buiten ging trainen?
“Ik deed eerst nog een andere bootcamp, trainde voor marathons en obstacle runs. Nu heb ik het op het moment wat drukker met andere zaken, dus is het op een lager pitje. Maar, over het algemeen, train ik alleen maar buiten.”

Wat is de kracht van buiten sporten voor jou dan precies?
“Veel afwisseling van de plekken waar je kunt trainen en de temperatuur is vaak minder warm. De drempel ligt wat hoger om ook te gaan trainen als het regent of koud is, maar dat maakt het ook meer belonend uiteindelijk.”

Sietse | september 2021
Over: Sietse
Review via: Webstie
Waardering:

Referentie

Zelfs als je nul sportervaring hebt, is het leuk om bij Roy en Jaco Train je Fit te volgen

“Zelfs als je nul sportervaring hebt, is het leuk om bij Roy en Jaco trainingen te volgen. Heerlijk in de buitenlucht, genoeg afwisseling en ook voldoende begeleiding en geduld als je dat nodig hebt. Ik ging met plezier naar de lessen en heb in korte tijd ontzettend veel geleerd. Je werkt aan je eigen doelen in groepsverband, en kunt dus op je eigen tempo de lessen volgen. Maar toch heb je ook het voordeel van de gezelligheid van een groep. Train je Fit is een leuke manier om van sport te leren houden!”

Tineke | december 2020
Over: Train je Fit
Review via: Webstie
Waardering:

Referentie

Kundige en betrokken trainers

“Na zwangerschappen, na mamafit-training, ben ik hier begonnen met ’train je fit’ om mijn conditie en spieren verder op te bouwen. Ik ben zeer tevreden over de kundige en betrokken trainers, die mij hielpen steeds dichter bij mijn doelen te komen. Daarnaast was het gezellig, motiverend en is het heerlijk om buiten te sporten. Ook is het fijn dat je op verschillende momenten kunt sporten en zo op een ander moment kunt komen wanneer je vaste momenten niet uitkomen.”

Rianne | november 2020
Over: Train je Fit
Review via: website
Waardering:

Referentie

Leuke en afwisselende trainingen tijdens de Train je Fit

“Leuke en afwisselende trainingen waarbij de trainers enthousiast zijn en kwalitatief inhoudelijke begeleiding bieden die past bij je doelstelling en het niveau dat je hebt.
Trainingen kunnen naar niveau worden ingericht door aanvullende / zwaardere oefeningen uit te voeren en er is meer dan genoeg keuze in verschillende trainingsmomenten.
Daarnaast worden ook hardlooptrainingen gegeven waarbij vanuit een inhoudelijke insteek oog is voor de techniek en er persoonlijke schema’s worden opgesteld om de doelstellingen van ieder individu te behalen.
Al met al een kwalitatieve ondersteuning om fit te worden / blijven waarbij ook veel plezier komt kijken!”

Jeroen | november 2020
Over: Train je Fit
Review via: Google
Waardering:

Referentie

Leuke afwisselende lessen

“Leuke afwisselende lessen. En doordat je iedere keer op een andere dag kun gaan is het heel goed te combineren met onregelmatig werk. Alle groepen zijn gezellig, elke les weer anders. De trainers helpen je soms net wat verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen. tegelijkertijd letten ze goed op of je niet te ver gaat. Soms heb ik geen zin om van de bank af te komen, maar ik kom altijd met een goed en blij gevoel thuis!”

Judie | juni 2019
Over: Home
Review via: Google
Waardering:

Referentie

Altijd gezellig!

“Altijd gezellig, elke les is anders, goede begeleiding. Echt toppers zijn het!”

Marike | september 2019
Over: Bootcamp Apeldoorn
Review via: Google
Waardering:

Referentie

De trainers van Roy Bootcamp dagen mij uit om uit mijn comfort-zone te stappen en mijn persoonlijke grenzen te verleggen.

“Ik heb nog nooit een sport gevonden die ik leuk en uitdagend genoeg vond om vol te blijven houden. Lekker en vrijblijvend sporten, maar niet de verplichtingen van een teamsport en een vereniging, bovendien heerlijk in de buitenlucht, dat is bootcampen bij Roy Bootcamp. Ruim een jaar geleden ben ik begonnen en weet ik zeker dat ik hier niet meer mee wil stoppen.”

Marijke | juni 2019
Over: Bootcamp Apeldoorn
Review via: Webstie
Waardering:

Referentie

Afwisselende lessen lekker in de buitenlucht

“Afwisselende lessen lekker in de buitenlucht. Veel trainingsmomenten waardoor je enorm flexibel bent in je planning.”

Joost | november 2018
Over: Home
Review via: FB
Waardering:

Referentie

Leerzaam, motiverend en gewoon heel leuk.

“Hardlooptraining bij Roy Bootcamp: leerzaam, motiverend en gewoon heel leuk. Goede uitleg over warming-up, techniek en het nut daar van. Gerichte, gevarieerde oefeningen en fijne aanwijzingen & tips maar ook ruimte om vragen te stellen of feedback te vragen op je looptechniek/-stijl. En het trainen in een groep (en support via de groeps WhatsApp) is sowieso heel motiverend. Mijn persoonlijke doelen waren om de 10 Engelse mijlen tijdens de Midwintermarathon in Apeldoorn te kunnen lopen én om technisch beter te leren lopen. Zodat ik niet alleen nu maar hopelijk nog héél lang met veel plezier hardloop.”

Jobke | februari 2020
Over: Hardlopen Apeldoorn
Review via: Webstie
Waardering: