Over Roy Bootcamp

Sportschool gespecialiseerd in buitensporten. “De buitensportschool van Apeldoorn”. De natuur is een strenge leermeester. Buiten is elk weer mogelijk, dus dat is genieten of afzien. Er is volop groen aanwezig waar wij trainen. Frisse lucht in de bossen of het park maakt ook dat je het sporten meer waardeert.

 

Het verhaal achter Roy Bootcamp

Hoi, Ik ben Roy,

Voordat ik Roy Bootcamp heb opgericht heb ik 11 jaar bij Defensie gewerkt. Ik heb hier een mooie ontwikkeling doorgemaakt, veel geleerd over sporten, veiligheid en groepsdynamiek. Toch was ik liever meer buiten. Daarom heb ik besloten om mijn passie te volgen en dat is meer sporten en buiten zijn, genieten van hoe ik anderen in beweging kan krijgen en samen met hen proberen een gezonder levensstijl te krijgen. In 2013 ben ik daarom mijn eigen bedrijf Roy Bootcamp begonnen. Daarnaast organiseer ik vanuit Roy Reizen bergwandelvakanties. Vanuit mijn status als International Mountain leader gids ik de mooiste reizen in Europa. We komen op plekken waar we alleen te voet kunnen komen.

Daarnaast heb ik met Roy Bootcampen en Roy Reizen de perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning die ik kan bieden aan mijn klanten.

Wij sporten buiten

Binnen op een rupsband lopen zonder bestemming, dat is niet voor iedereen. Jij bent op zoek naar échte vooruitgang en die vind je buiten. Er gaat niets boven het authentieke gevoel van zonnestralen of regendruppels op je huid. Buiten sporten is een heel andere ervaring. Het gaat er dus niet alleen om dat je naar buiten gaat, maar dat je gaat kiezen voor beweging omdat je dan meer ervaart. In plaats van de bus of de auto kies je voor de fiets of de benenwagen. Dan ga je pas merken dat bewegen je helpt bij je goed voelen. Het is een investering in je gezondheid die je wilt maken.

Past buitensporten bij Roy Bootcamp bij jou?

Als je houdt van buitensporten onder begeleiding van professionele trainers die alles uit je proberen te halen, neem dan een

gratis proefles